DELIA BEAUTY ACADEMY
despre academie

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/deliabeautyacademy.ro/public_html/wp-content/themes/urdes/template-pagina-despre-noi.php on line 67

Educatia este un proces continuu.

Primele cursuri urmate de mine, au fost la Scoala De Coafura Igiena, o scoala de stat cu mare renume la acel moment. Daca nu erai pasionat de coafura, nu puteai termina acea scoala deoarece exigentele erau foarte ridicate. Trebuia sa fiu la ora 5:00 dimineata ca sa fie totul pregatit (ustensile curate, curatenie, prosoape) pana veneau coafezele la ora 6:oo cand se incepea lucrul. Lucram pentru 6 coafeze 10h/zi.

 

Desi a fost foarte greu, nu am vrut sa renunt nici o clipa. Primele cursuri de specializare in afara tarii au fost imediat dupa revolutia din ’89, cursuri care trebuia sa le platesc integral din banii mei. Efortul era unul ENORM. Cand am ajuns la primul curs in Budapesta, mi-am dat seama ca erau cu cel putin 10 ani inaintea noastra. Simteam ca sunt in rai, atat de fericita am fost.

 

Nu am vrut sa pierd nici un moment pentru a acumula cat mai multe informatii si a participa la cat mai multe workshop-uri. Apoi am urmat cursuri si in alte locatii cu traditie in hairstyling: Londra, Paris, Italia, Hong-Kong, New-York. In prezent nu am renuntat sa investesc in educatia mea,  pentru ca mi-am data seama ca avem de invatat intotdeauna ceva nou, de multe ori foarte important. Uneori tocmai micile detalii fac diferenta.

 

Investia care o faceti in voi este foarte importanta, mai ales la inceput de drum in domeniul hairstyling-ului. Pot sa va spun din experienta acumulata ca MERITA! A venit momentul sa impartasesc mai departe, tot ceea ce am acumulat de-a lungul timpului, tuturor celor pasionati de aceasta meserie.

 

Va invit sa cititi mai multe despre mine pe site-ul meu personal deliaurdes.ro